Consultar el teu saldo en € Virtuals

Què és la Targeta Urbana?

Què és?

La Targeta Urbana és sistema de fidelització desenvolupat per Vic Comerç que està integrat a Osona per 3 associacions de comerciants: l'Associació de Botiguers de Taradell, la Unió de Comerç de Centelles i la Federació de Vic Comerç.

És una targeta client, universal i gratuïta, i no vinculada a cap entitat bancària. Funciona com una targeta de fidelitat pròpia de cada establiment però el client podrà fer servir la mateixa targeta per anar a tot arreu, independentment del seu disseny.

L'establiment aplica descomptes al client cada vegada que li passa la targeta i se li acumulen en un saldo d'euros virtuals (€V) que podrà bescanviar en futures compres al mateix establiment. Cada establiment aplica el descompte lliurement i com considera segons la seva política comercial.

El client pot saber els €V que té acumulats a cada establiment a través del seu intranet, que hi pot accedir (rep un usuari i contrasenya quan es fa una targeta nova) a través de l'espai superior dret de l'inici del web. També pot consultar els diners acumulats preguntant als establiments on compri.

El client, a part dels descomptes per cada compra, es pot beneficiar de totes les campanyes, sortejos i promocions que pugui fer l'establiment i les respectives associacions de comerciants on pertanyi aquest establiment.

Targeta Urbana
C. de l'Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5 (Edifici El Sucre) Vic
T. 621 28 10 51